TYKY- ja TYHY päivät Harjulla

Sähköavusteiset Fatbiket, fättärit eli läskipyörät ovat kasvattaneet voimakkaasti suosiotaan kuluneen parin vuoden sisään. Sähköpyörällä meno on helppoa ja hauskaa !

 

Myös Varsinais-Suomen ja Satakunnan rajalla sijaitseva 28 kilometrin “Pikku-Lappi” eli Harjureitti helppokulkuisine kangasmetsineen, merkittyine reitteineen ja harvinaisine luontokohteineen on kokenut suorastaan ihailijaryntäyksen. Reitistön varrella myös pieni suppajärvi, Kankaanjärvi ja löytyy myös suomaastoa, monipuolista koettavaa.

 

Kulkeminen Harjulle onkin nopeaa ja mutkatonta: Turusta tänne on vain 70, Porista 90 ja Tampereelta 100 kilometriä, Loimaalta 25 km eil lähellä ollaan!

 

Jos työ- tai harrastusporukkanne tahtoo ulos, luontoon, liikkumaan ja seikkailemaan , syömään luonnon äärellä ja retkeilemään vaivattomasti, meillä on siihen ratkaisu.

 

Virttaa Bikes tarjoaa erilaisia  retkipaketteja TYHY- ja TYKY-päiviinne.

Tutustu valmiisiin paketteihimme:

Nälkäisille | Viipyjille | Nopeille | Vapaille | Fiilistelijöille | Seikkailijoille


Tyhy- ja Tykypaketit ovat saatavilla myös Avaimet käteen -palveluna, joka sisältää kuljetuksen tasokkailla Matka-Viitalan pikkubusseilla (tai isommallakin bussilla)  paikkakunnaltanne   Virttaa Bikesin pihalle ja takaisin.

 

Pyydä tarjous Avaimet käteen -paketista:

 

bikes@virttaabikes.fi tai soita 044 040 5140

 

Paketit ovat pääasiassa enintään 14-15 hengen ryhmille. Tätä suurempien ryhmien ollessa kyseessä ota yhteyttä ja katsotaan mitä keksitään!

Ja jos Teitä vaikka noin 20-30 hlöä  niin jaetaan ryhmänne  kahteen osaan, molemmat osiot ehtivät pyöräilemään ja yhteinen lounastauko ..... kertoilen  lisää kun otat yhteyttä.

Näin etenet:

1. Varaa haluamasi paketti. Kerro porukkanne pituudet ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. ( pituuksienne mukaan saamme teille sopivan kokoiset Fatbiket varattua)

 

2. Saavu porukoinesi paikalle osoitteeseen Virttaanraitti 239, 32560 Virttaa (tai jos olette tilanneet Avaimet käteen -palvelun, haemme teidät ja palautamme retken päätyttyä.)

 

3. Varustamme teidät matkaan.

 

4. Ajakaa nautiskellen Harjureitillä, helppoa ja hauskaa. Me hoidamme muut.

 

5. Retken päätteeksi palauttakaa pyörät osoitteeseen Virttaanraitti 239.

 

6. Tervetuloa uudelleen ja laittakaa sanaa kiertämään, kiitos teille!

Copyright VirttaaBikes.fi / Matka-Viitala Oy  -  Tietosuojaseloste  -  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet